TILAA HETI ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ / ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN

0

Ostoskorisi kaipaa tuotteita :)

STARVIE

tammikuu 24, 2022 1 minuutin lukuaika

Starvie on espanjalainen paikallinen padelmailojen valmistaja Madridista. Starvien padelmailat tehdään käsin parhaista materiaaleista tarkoilla laatusertifikaateilla.

"Tutkimme ja innovoimme luodaksemme ainutlaatuisia padelmailoja, jotka vaikuttavat markkinoilla. Uskomme siihen, mitä teemme ja olemme sitoutuneet tuotantoomme"


        

Starvie luo padelmailat alusta asti: suunnittelusta, materiaalien ja mailamuottien valinnasta mailan viimeistelyyn ja narun, kannen ja kahvan kokoamiseen. Starvie-mailan valmistusprosessi on jaettu yhteensä 9 eri vaiheeseen. Mallista riippuen padelmailan valmistuminen kestää 10-15 päivää.

"Valmistamme padelmailat huolellisen perinteisen prosessin mukaan – pois lukien padelmailan reikiä, jotka valmistetaan CNC-poralla. Tämä mahdollistaa valmistusprosessin kattavan hallinnan, mikä takaa padelmailan laadun ja parantaa tehokkuuttamme ja kilpailukykyämme."

 

Starvie on World Padel Tourin matkassa tukemassa huippupelaajia.

Tunnetuimpia ja menestyneimpiä Starvie padelpelaajia ovat mm. Franco "Stupa" Stupaczuk ja Matias "The Warrior" Diaz.

Stupan tyylinäytteitä linkissä:

https://www.youtube.com/watch?v=J4v8p3LgG04

 

Starvien uusia padelmailoja tulossa vuodelle 2022:

Uusien "Made in Spain" -padelmailojen joukossa on Astrum Eris -padelmailamalli, joka liittyy vuoden 2022 mallistoon, sekä brändin ikonisten Metheora Warrior- ja Raptor Evolution -padelmailojen päivitetty muotoilu ja koostumus. Lisäksi kaikissa on värimuutos padelmailan profiilissa, mikä jättää taakseen brändille ominaisen mustan siirtyäkseen eloisampiin ja houkuttelevampiin väreihin. Huomionarvoista on myös uusi Carbon Colors 3K -tekniikka. Hiilikuituja eri väreissä (kulta, sininen ja punainen).

Starvie Metheora Warrior padelmaila - WPT Matias Diaz

Starvie Astrum Eris padelmaila - WPT Bea Gonzalez

Starvie Raptor Evolution padelmaila

 

Alla olevasta linkistä pääset Starvie padelmaila valikoimaan:

https://boompadel.fi/collections/starvie


Joni Boom!padel
Joni Boom!padelSuosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

VIBOR-A

tammikuu 24, 2022 1 minuutin lukuaika