TILAA HETI ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ / ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EURON TILAUKSIIN

0

Ostoskorisi kaipaa tuotteita :)

VIBOR-A

tammikuu 24, 2022 1 minuutin lukuaika

Vibor-a on espanjalainen arvostettu padelmerkki, joka valmistaa markkinoiden parhaimpia padeltuotteita. Vibor-a padelmailat valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kehitystyö on viety huippuunsa.

Vibor-a tunnetaan myös nimellä "The Reptile brand" sen maagisen käärmelogonsa ansiosta. Mailavalikoiman nimet koostuvat eri myrkkykäärmelajeista ja tavoitteena on tarjota huippuun kehitettyjen padelmailojen avulla paras suorituskyky erityylisille padelpelaajille. Kolme legendaarista Vibor-a padelmailamallia ovat seuranneet mukana Vibor-an alkuajoista asti: King Cobra, Yarara ja Black Mamba.

King Cobra, Yarara ja Black Mamba padelmailat.

Suurin osa Vibor-a padelmailoista on valmistettu hiilikuidusta. Kehykset on osassa mailamalleista Kevlaria ja sisukset suurimmassa osassa mailoja laadukasta mustaa Eva-kumia. Vibor-a padelmailoissa on erilaisia tärinää vaimentavia tekniikoita, jotka ennaltaehkäisevät käsivammoja. Näitä ovat muunmuassa aramidi-vahvisteiset kaularakenteet ja ShockOut -tekniikka mailan kahvassa.

Vibor-a on myös World Padel Tourin matkassa tukemassa huippupelaajia.

Maxi Grabiel oli Vibor-an perustamisesta 2011 asti brändin edustuspelaaja ennen siirtymistään valmentajaksi vuoden 2022 alusta. Grabielin padelmaila Vibor-a Black Mamba Liquid.

Linkissä on nostalginen Word Padel Tourin Valencia finaali vuodelta 2013, jossa Maxi Grabiel pelasi Miguel Lampertin parina Sanyo Gutierrezia ja Maxi Sanchezia vastaan. Maxi Grabiel pelasi mm. myös vuoden 2014 WPT Valencian finaalissa Paquito Navarron parina.

https://www.youtube.com/watch?v=7mpN2472YIY

 

Vibor-a WPT -pelaaja vuonna 2021 Alba Galan, tämänhetkisen miesten maailmanlistan ykkösen Ale Galanin sisko. Alba Galanin padelmaila Vibor-a Naya Liquid.

 

Vibor-a WPT -pelaaja Martín Piñeiro pelaa kaudella 2022 King Cobra Liquid padelmailalla. Piñeiro oli joulukuussa 2021 pelaamassa Suomessa näytösottelun kolmen muun WPT pelaajan (Jose Diestro, Toni Bueno, Pincho Fernandez) kanssa Espoon Padel Housessa. Tapahtuma oli myös kokonaisuudessaan suurin Suomessa järjestetty padeltapahtuma PadelXmasgames2021.

Linkissä WPT-pelaajien Padel Housen näytösottelu:

https://www.youtube.com/watch?v=6M-khXm_RqQ

 

 #PUREINSTINCT        #PUREPADEL         #PUREVIBORA

Alla olevasta linkistä pääset Vibor-a tuotevalikoimaan:

https://boompadel.fi/collections/vibora-padel

Joni Boom!padel
Joni Boom!padelSuosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

STARVIE

tammikuu 24, 2022 1 minuutin lukuaika